Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar niets is vervelender dan 's nachts wakker worden van zoemende muggen en de constante dreiging van muggenbeten. Gelukkig is er een oplossing: de 2-persoons Klamboe XXL. In deze blog gaan we dieper in op deze supersterke klamboe en ontdekken we waarom dit de ideale keuze is voor een groot tweepersoonsbed.

Wat is de 2-Persoons Klamboe XXL?

Gun jezelf een ongestoorde nachtrust met deze extra grote kwaliteitsklamboe. De Flystopper XXL klamboe is speciaal geschikt voor een groot tweepersoonsbed tot 200x230 cm en vervaardigd van een zeer sterk 100% polyester. De randen zijn extra verstevigd, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Super Sterke Bescherming

De XXL Flystopper klamboe is gemaakt van zeer sterk geweven en duurzaam polyester met een dichtheid van maar liefst 300 gaatjes per inch. Dit maakt de klamboe supersterk en zorgt ervoor dat geen enkel vliegend insect je nachtrust kan verstoren. Geen risico meer op muggenbeten en geen last meer van het zoemende geluid van muggen bij je oren!

Voordelen van de 2-Persoons Klamboe XXL

Deze klamboe biedt talloze voordelen:

 1. XXL Formaat: Speciaal geschikt voor een groot tweepersoonsbed tot 200x230 cm, zodat jij en je partner van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

 2. Dubbele Ingangen: Met twee ingangen heb je gemakkelijk toegang tot de klamboe, zonder gedoe.

 3. Extra Grote Ronde Koepelring: De bovenkant van de klamboe is voorzien van een extra grote ronde koepelring met een diameter van 80 cm, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel in bed.

 4. Super Sterk & Duurzaam: Gemaakt van 50 denier polyester dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

 5. Super Fijnmazig: Met een dichtheid van 300 Mesh houdt deze klamboe zelfs de kleinste insecten buiten. (De gaatjesgrootte van een muskietennet wordt aangegeven in het aantal gaatjes per vierkante inch: dit moet minimaal 156 zijn.)

 6. Randen Extra Verstevigd: De randen van de klamboe zijn extra verstevigd om scheuren te voorkomen, wat de levensduur verlengt.

 7. Eenvoudig Opvouwbaar: Wanneer je de klamboe niet gebruikt, kun je deze eenvoudig opvouwen en opbergen.

 8. Geschikt voor Thuis en op Reis: Dankzij het bijgeleverde ophangkoord kun je de klamboe zowel thuis als op reis snel en gemakkelijk ophangen.

 9. Inclusief Fraaie Reistas: De klamboe wordt geleverd met een fraaie reistas, waardoor je hem handig kunt meenemen op reis.

Stijlvolle Toevoeging aan Je Slaapkamer

Naast de functionele voordelen is de Flystopper K1402 Klamboe ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Het geeft een elegante uitstraling en voegt een vleugje luxe toe aan je slaapomgeving. Het ontwerp van deze klamboe is niet alleen gericht op functionaliteit, maar ook op stijl en esthetiek.

Specificaties van de 2-Persoons Klamboe XXL

Hier zijn enkele belangrijke specificaties van de Flystopper K1402 Klamboe:

 • Merk: Flystopper
 • Materiaal: 50D Polyester
 • Kleur: Wit
 • In/uitgang: Ja
 • Verstevigde randen: Ja, om scheuren te voorkomen
 • Ophangkoord: Ja, voor eenvoudige installatie
 • Aantal ophangpunten: Eén ophangpunt
 • Milieuvriendelijk: Geen gebruik van chemicaliën
 • Diameter ring: 80 cm
 • Lengte Klamboe: 250 cm
 • Bodemomtrek: 1400 cm
 • Vorm: Rond
 • Dichtheid: 300 Mesh (het aantal gaatjes per vierkante inch)
 • Gebruik: Thuis en op reis
 • Ophangmethode: Gebruik het ophangkoord om de klamboe te bevestigen aan één punt aan het plafond. Plaats met een plug een schroefje met een oog in het plafond (aanbevolen en bijgeleverd) of gebruik een zelfklevende haak aan het plafond (niet bijgeleverd).

Conclusie: Geniet van een Ongestoord Nachtrust met de 2-Persoons Klamboe XXL

Als je op zoek bent naar de ultieme oplossing om ongestoord te kunnen slapen, is de 2-persoons Klamboe XXL de juiste keuze voor jou. Met zijn supersterke constructie, fijnmazige mesh, en elegante design biedt deze klamboe alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, zowel thuis als op reis. Dus zeg vaarwel tegen irritante muggenbeten en slaap als een roos met de 2-persoons Klamboe XXL. Gun jezelf de rust en kwaliteit die je verdient.

Product bekijken